Service & onderhoud

Hou je auto in Top Conditie

Werkplaats

Regelmatig auto onderhoud is belangrijk voor de levensduur van uw auto en zorgt ervoor dat u veilig kunt rijden. Luxury Cars Venlo  is gespecialiseerd in het onderhouden van luxe auto’s. Olie verversen, nieuwe banden, een grote beurt of een kleine onderhoudsbeurt Bij Luxury Cars Venlo onderhouden wij alle automerken.

Import

Is uw droomauto niet op voorraad? Dan gaat ons team voor u op zoek in binnen- en buitenland, zelfs ook buiten Europa, als dat nodig is. In overleg met u zal een deskundige ter plekke de geschikte auto inspecteren. Wij doen dagelijks internationaal zaken. Dus het vervoer en het importeren van uw auto is voor ons ‘business as usual’. Uiteraard ontzorgen wij u door het op kenteken stellen te regelen. Wij zijn ervoor om uw passie op wielen technisch tip top af te leveren zonder zorgen!

Haal- en brengservice

Bent u niet in de mogelijkheid om uw auto op te halen of weg te brengen voor reparaties, periodiek onderhoud of na aankoop? Wij halen en brengen uw auto naar de uw gewenste locatie. Neem contact met ons op via het contactformulier op bel ons voor de mogelijkheden.

Testrit aan de deur

Heeft u interesse in een auto maar bent u niet in de gelegenheid om naar de showroom te komen? Wij brengen de testrit naar uw voordeur, neem contact met ons op via het contact formulier bel ons voor de mogelijkheden.

Pechhulp voor onderweg

Bij  Luxury Cars Venlo  bent u verzekerd dat uw auto in de beste handen is voor onderhoud en reparatie. Toch kan het gebeuren dat uw auto niet meer start, een mankement vertoont, een lekke band krijgt of u uw sleutels erin heeft laten liggen.  Luxury Cars Venlo  heeft in dit soort situaties dé oplossing voor u: Pechhulp voor onderweg!

Driven By Passion